Home

Sobre Nosaltres

Aplicació

Contactans

Descarregar

Articles

Azenet

Desarrolladors d'Aplicacions

Astronomia


espai

Vols conèixer els més importants avenços astronomics que s'han fet al llarg de la història? Llavors aquest és el teu apartat, aquí podràs conèixer els orígens de nombrosos esdeveniments que han revolucionat el món de la ciència.

Des del primer satèl·lit fins els forats negres, l'apartat de astronomia està destinat per aquelles ments apassionades per l'espai i els cossos celestes, on trobaran una infinitat d'articles escrits pels nostres redactors i els usuaris que aporten els seus coneixements científics per ampliar la informació que està continguda en aquesta web.

Vés-hi!

Física


fisica

Que es el que mou als objectes? Que ens enganxa al terra? D'on surt l'arc de Sant Martí? Tot això són preguntes molt complexes i que a alguns ens fan no poder dormir a les nits, és per això que en aquest apartat podràs trobar informació que t'ajudarà a guiar-te pel camí de la física amb nombrosos articles que solucionaran els teus dubtes o augmentaran la teva curiositat.

Des de la gravetat fins la radiació, l'apartat de física està destinat per aquelles ments apassionades per les forçes i les seves interaccions, on trobaran una infinitat d'articles escrits pels nostres redactors i els usuaris que aporten els seus coneixements científics per ampliar la informació que està continguda en aquesta web.

Vés-hi!

Química


quimica

Si vols conèixer que és el que ens forma a nosaltres, els éssers humans, no dubtis en visitar el nostre apartat de química on trobaràs l'origen de la vida i totes les seves propietats.

En aquest apartat trobaràs tota la informació sobre la composició, les propietats i les transformacions de la matèria que puguis desitjar en un sol clic, fins i tot podràs trobar alguns trucs i consells per a estudiants que els hi costa memoritzar tal quantitat de noms, formules i números.

Vés-hi!

Geología


geologia

Que bonics són alguns llocs de la Terra... Quins misteris amaguen els desastres naturals... Quants dubtes sobre el lloc en el qual vivim, estem buscant d'anar a altres planetes però encara no sabem quasi res del nostre...

L'apartat el qual estàs a punt de clicar podràs trobar els millors articles per a expandir els teus coneixements sobre la formació de muntanyes, llacs, termes, etc. A part, no dubtis en contactar-nos per ampliar la informació continguda aquí.

Vés-hi!

Azenet

Coneix a alguns dels nostres patrocinadors